Over ons

Met onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche houden wij ons dagelijks bezig met het matchen van onze kandidaten aan onze opdrachtgevers.

Zoek je werk of personeel?

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe baan of naar een medewerker om jouw team te versterken? Wij gaan graag met jou in gesprek om je te helpen dit zo snel mogelijk te verwezenlijken. Neem contact met ons op en we plannen samen een moment in!

Vind een baan in jouw regio

Staat je regio er niet tussen? Neem dan eens contact op. Dan kijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Over ons

Wij, Karin de Vries & Ryan Rozema zijn KR Personeel. Met onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche, weten wij altijd wat er speelt in onze regio.

Wij onderscheiden ons in met onze persoonlijke aanpak. Geen online inschrijvingen maar persoonlijk contact met de klant en de uitzendkracht. Gewoon nog kennismaken met een kop koffie. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten en uitzendkrachten. Zo bouwen wij met iedereen een goede band op. Kortom: een uitzendbureau om op te bouwen!

Neem contact op

Zoek je personeel?

Wij helpen je graag je team uit te bouwen! Ben je op zoek naar een flexibele schil, personeel voor lange of korte projecten, of neem je de mensen graag direct in dienst? Bij KR Personeel kan het allemaal. Samen met jou bouwen we graag aan een goed team en een mooie toekomst van jouw bedrijf. Samen zorgen wij ervoor dat jij elke dag met een gerust hart en een goed team aan de slag kunt.

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Schrijf je vandaag nog in.

Wordt vandaag nog kandidaat bij KR Personeel en vind jouw nieuwe uitdaging via ons.

Schrijf je in